Srpski | English
Korpa je prazna
Naslovna O NAMA
| Agro-mobil d.o.o. Guča Pre, skoro 30 godina počeli smo sa radom sa vrlo skromnim materijalnim sredstvima, ali sa puno ljubavi i energije i verom u našu ideju da zajedno sa našim farmerima postignemo što bolju poziciju na tržištu. AGRO-MOBIL doo Guča je osnovan 01.04.1992.godine. Osnovna delatnost uvek je bila proizvodnja i plasman semenskog i merkantilnog krompira i uvoz osnovnog semena krompira.
Imamo 17 zaposlenih radnika. Organizaciona struktura firme je prakrično kooperativa po ugledu na holandske firme iz ove oblasti. Proizvodnja se odvija na imanjima farmera, a repromaterijal, edukaciju i stručnu pomoć obezbeđuje stručna služba, uz pomoć stručnjaka iz Holandije. Stalno saradjujemo sa 65 farmera iz 7 opština Zapadne Srbije. Farmeri učestvuju u kreiranju poslovne politike i u donošenju poslovnih odluka i oni praktično čine osnovne ćelije firme. Posebna paznja je usmerena obuci ljudi, kako stalno zaposlenih tako i farmera. U dve godine trajanja PSO – Projekta multipliciranja certifikovanog semenskog krompira, stručnjaci iz NAK-a, Agriplana i HZPC su radili sa nama na praktičnim problemima proizvodnje, zaštite I čuvanja krompira. Saradnja sa strucnjacima iz pomenutih holandskih firmi traje i danas, čime usvajamo nova znanja i tehnologije.
Najduži korak u razvoju napravljen je donacijom Vlade Kraljevine Holandije preko PSO projekta u koji su bile ukljucene holandske firme AGRIPLAN, NAK, AGROVENT I OLDENHUISPRINSEN. Obezbeđene su najsavremenije mašine za pripremu zemljišta, sadnju, negu i vađenje krompira. Raspolažemo sa blizu 3.000 metara kvadratnih savremenog paletnog skladišta u koji je ugrađena holandska oprema za ventilaciju i klimatizaciju. Zahvaljujući ovakvom načinu čuvanja naš “SVET KROMPIRA” zimuje u optimalnim uslovima i ostaje svež do juna meseca. Tu su takođe i najsavremenije mašine za kalibriranje, čišćenje i pakovanje krompira. Da bi naši kupci bili što zadovoljniji obezbedili smo pakovanja od 2,5, 5, 1o, 15, 20 i 3o kilograma, pakovanje “Keri fresh”, kao i pakovanje merkantilnog krompira premijum kvaliteta u kartonske kutije. Pošto se proizvodnja odvija uglavnom na planinskom području Zapadne Srbije, na nadmorskoj visini i preko 1.000 metara, naši kupci imaju priliku da konzumiraju ‘PLANINSKI KROMPIR’. Pored implementiranih sistema menadžmenta kvalitetom ISO 9001:2001, HACCP i IFS Imamo implementiran I GLOBAL GAAP već tri godine.
Ovaj veb sajt koristi kolačiće

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Ako nastavite da koristite naše veb-stranice, saglasni ste sa korišćenjem naših kolačića.

POMOĆ PRI KUPOVINI

Za više informacija, pomoć i porudžbine

032 58 55 206
032 58 55 648
Radno vreme: ponedeljak-subota 8-15h