Srpski | English
Korpa je prazna
Naslovna TEHNOLOGIJA
| Proizvodnja Na teritoriji 7 Opština Zapadne Srbije, u saradnji sa preko 60 proizvođača, svake godine zasnujemo proizvodnju semenskog i merkantilnog krompira na ukupnoj površini od preko 80 ha. Semenski krompir proizvodimo prema sortimentu za različite namene i grupe proizvođača, od hobi proizvodnje u baštama do profesionalnih proizvođača različitih veličina i kategorija. Agromobil svojim proizvođačima obezbeđuje kompletan repromaterijal za proizvodnju, kao i tehničku podršku u proizvodnji. Veoma smo ponosni na činjenicu da stručna služba Agromobil-a svake godine organizuje edukativne posete našim proizvodnim regionima, eksperata u proizvodnji semenskog i merkantilnog krompira iz Holandije, kao i stručne posete naših farmera Holandiji. Transfer znanja iz čitavog sveta predstavlja veoma važan faktor u našoj proizvodnji. Proizvodnja se odvija u kontrolisanim uslovima, prate se sva polja od sadnje do vađenja. Kako se proizvodnja odvija na većim nadmorskim visinama, dovoljan je manji broj tretiranja zaštitnim sredstvima. Velika pažnja poklanja se bezbednosti proizvoda, kako bi krajnji potrošači mogli da konzumiraju zdrav i ukusan proizvod. Za svaku parcelu se vodi knjiga polja u koju se unose svi bitni parametri u toku proizvodnje. Takođe je obezbeđena potpuna sledljivost proizvoda, u skladu sa svim standardima i sertifikatima o bezbednosti hrane koje posedujemo.
| Skladištenje Krompir skladištimo u drvenim boksevima, u savremenom skladištu sa kompjuterski kontrolisanom temperaturom i ventilacijom, po ugledu na skladišta krompira u Holandiji. Ovakav način skladištenja i čuvanja krompira omogućava nam da na tržište plasiramo svež i ukusan proizvod od Septembra do Maja meseca, bez upotrebe bilo kakvih hemijskih sredstava.
| Sortiranje i pakovanje Sortiranje krompira u različite kalibraže vršimo isključivo mašinskim putem, preziznom sortirkom holandske proizvodnje, kapaciteta 15t/ha. Nakon sortiranja i vizuelne inspekcije pristupa se pakovanju. Krompir pakujemo u pvc vreće raznih dimenzija, zatim takozvane Carry fresh vrećice od 2,5 i 5kg, kartonske kutije od 10kg, ali i džambo vreće od 1250kg za profesionalne proizvođače. Ovako različita pakovanja, kao i oprema koju posedujemo, omogućuju nam da brzo i efikasno odgovorimo na zahteve kupaca, a sve u skladu sa najstrožijim standardima o bezbednosti hrane. Oprema za sortiranje i pakovanje uvežena je iz Holandije, od APH grupe, svetskog lidera u u distribuciji opreme za proizvodnju, manipulaciju i skladištenje korenasto-krtolastog povrća.
Ovaj veb sajt koristi kolačiće

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Ako nastavite da koristite naše veb-stranice, saglasni ste sa korišćenjem naših kolačića.

POMOĆ PRI KUPOVINI

Za više informacija, pomoć i porudžbine

032 58 55 206
032 58 55 648
Radno vreme: ponedeljak-subota 8-15h